Krijtverf van Pure & Original

Krijtverf van Pure & Original

Goed gelukt!

Op een regenachtige dag de wanden van de overloop zelf even geschilderd met Krijtverf van P&O.

De kleur op de wanden is Old Linen van Pure & Original.

kerst1 003

Onlangs naar Esatto (Carla) geweest voor meer kalkverf en waterbasis lak, voor het onderstaande project waar ik een kleuradvies en voor de verfsoorten een advies heb gemaakt. Het gaat om het restylen van een woning (kantoor, keuken en later de woonkamer en kast).

Hieronder de foto’s van het kantoor. Zoals het was: Een standaard witte ruimte boven de garage.

In de ruimte is een kantoor gemaakt en een vaste kastenwand voor het opbergen van ordners e.d. De bestaande losse kasten zijn verwijderd en een mooie kastenwand met schuifdeuren (voor een zo efficiënt mogelijk gebruik van de ruimte) is ingemeten en gemaakt.

trouwjurk 135                    trouwjurk 137

De wand en de kast zijn daarna geschilderd met krijtverf van Mia Colore.  Voor de kleur van de wand is gekozen voor Grand Canal en voor de kast is White Cloud gebruikt. De kastenwand is zogeheten gewhitewashed met een erg verdunde krijtverf. Door dit met een doek in de houtnerf te wrijven, krijg je een hele mooie whitewash uitstraling, zie onderstaande foto’s:

trouwjurk 139                                                             trouwjurk 140

De ruimte heeft een veel sfeervollere uitstraling gekregen, de eigenaresse heeft aan de hand van mijn adviezen zelf de kwast en doek ter hand genomen, met een heel mooi resultaat!

Inmiddels zijn ook de keukenkastjes geschilderd met lak op waterbasis, Mia Colore Etna Ashes, hiervoor heb ik het kleuradvies gegeven en verf van Mia Colore geleverd via Esatto/ Carla van der Kwaak. Hiervan de foto’s zoals het was en nu geworden is:

trouwjurk 133

De keuken nog voorzien van beuken folie

IMG_4040

De keuken geschilderd

Mocht je na het lezen van dit blog ook graag aan de slag willen gaan en hiervoor kleuradvies wensen, dan kun je mij  een email sturen naar mijn website: info@hip-home.nl.

Ook voor andere vragen omtrent kleuradvies, kalk- en krijtverf e.d. kun je mij mailen.

Groetjes, Fokje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.