Nieuws: Bottled bij Esatto te koop bij Trendlabel28 Lemmer

Nieuws: Bottled bij Esatto te koop bij Trendlabel28 Lemmer

Beste volgers van mijn blogs en liefhebbers van landelijk en stoer wonen:

SINDS KORT VERKRIJGBAAR:  bottled by Esatto via mijn winkel Trendlabel28 te Lemmer.

Esatto 003

Zoals je wellicht wel weet zijn natuurlijke verfsoorten op waterbasis zeer populair in een landelijke/ stoere/ sobere woonstijl. In de woonbladen (Wonen Landelijke Stijl) zie je hier veel voorbeelden van en zijn er verschillende merken die dit product fabriceren en verkopen.

Nieuw en exclusief hierin is “Bottled by Esatto”. Op de foto een kleine greep uit het assortiment van “bottled bij Esatto”.

Wat is er anders: in de flesjes wordt 250 ml kalk of krijtverf geleverd wat op kleur is gemaakt uit de stalenkaarten van Mia Colore, Wonen Landelijke Stijl en Pure & Original. Deze kleine flesjes zijn uitermate geschikt voor het schilderen van dienbladen, kleine kastjes, vazen, lampenpoten, kaarsenstandaards etc. etc. Ook voor het uitproberen van een kleur op de wand of een deur is een kleine verpakking erg prettig, want je hoeft immers geen groot blik te kopen!

Esatto 003

Wat zijn de eigenschappen van deze natuurlijke verfsoorten op waterbasis, voorzien van natuurlijke pigmenten:

* Beide verfsoorten hebben geen geur en kunnen dus gewoon in huis gebruikt worden.

* KALKVERF: heeft een poederachtige uitstraling en droogt streperig op. Het is een zeer matte verf en de uitstraling wordt bepaald door de manier van aanbrengen. Kalkverf is ruwer dan krijtverf en wordt met een blokkwast aangebracht.

* KRIJTVERF: heeft eveneens een matte poederachtige uitstraling en is egaler in kleur en uitstraling. Krijtverf kan met de kwast of roller aangebracht worden en kan ook op meubels gebruikt worden. In veel gevallen moet daarna een wax gebruikt worden om de verf vuil en waterafstotend te maken.

In tegenstelling tot de goedkopere soorten krijtverf, die o.a. bij de bouwmarkt te koop is, is deze echte Belgische verf verkrijgbaar in heel veel kleuren en kleurnuances, passend bij elke woonstijl. Deze verf bestaat voor 100% uit natuurlijke mineralen en is zeer zuinig in gebruik. Omdat het natuurlijke mineralen zijn, zijn de kleuren veel intenser.

De verf moet goed verdund worden voor gebruik en per liter kun je wel 12-15 M2 muuroppervlak schilderen.

Van de meest voorkomende kleuren (kleuren die het meest besteld worden) heb ik zelf grotere kleurenstalen gemaakt om  bij je thuis te kijken wat  de meest geschikte kleur voor jou is.

Nadat we de juiste kleur(en) hebben uitgezocht,  wordt de verf voor je gemaakt en kan ik de verf via Esatto leveren. In de meeste gevallen zijn er geen verzendkosten aan verbonden (afhankelijk van waar je woont en de grootte van de bestelling).

Uiteraard zijn alle verfsoorten en kleuren ook in literblikken, 2,5 liter en 5 liter blikken leverbaar.

Esatto 001 Esatto 002

Naast de kalk en krijtverven zijn er ook LOOGBEITSEN verkrijgbaar die op hout aangebracht worden en zorgen voor een verouderde, vergrijsde of verweerde antieke uitstraling. Loogbeitsen van Esatto zijn eveneens in decoratieve flesjes van 250 ml leverbaar en in meerdere kleuren (houtsoorten).

Esatto.1 001

Nieuw in het assortiment  van “bottled bij Esatto” is BETONLOOK VERF voor tegelwanden/ betonwanden in keukens en sanitair, eveneens in flesjes van 250 ml en 500 ml verkrijgbaar en in 5 verschillende kleurnuances (van zandsteen tot graniet). Het rendement per flesje is ca. 4-5 M2 .

Hierin is “bottled by Esatto” uniek, want bij andere woon en verfwinkels is dit alleen verkrijgbaar in grote kostbare literverpakking.  De bijbehorende primer is eveneens in kleinere verpakkingen verkrijgbaar.

Op bestaande oude tegelwanden of een ander soort wand breng je eerst de primer aan en daarna de betonlookverf met een kwast. Het resultaat is een originele stenen/ betonlook wand. Heel bijzonder en geen breken en slopen meer van oude tegelwanden!

En met de kleine verpakking kun je uiteraard ook heel mooi en eenvoudig grote vazen en potten een stoere, sobere uitstraling geven.

 

Vraag er gerust vrijblijvend naar via de winkel Trendlabel28 te Lemmer (zie website van Trendlabel28.nl)

 

 

Groetjes, Fokje.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.