Schouw behandeld met betonlook verf Zandsteen

Schouw behandeld met betonlook verf Zandsteen

Hieronder het resultaat van een tevreden klant die de schouw met betonlook verf heeft behandeld:

 

door het lezen van mijn blog over het werken met betonlook verf, werd Imca enthousiast van het resultaat van de betonlookverf.  Imca bestelde de producten bij Esatto en na het snel en goed ontvangen van de benodigdheden kon ze aan de slag.

Een oude haard werd weer prachtig en helemaal van deze tijd met de nieuwe betonlook.

unnamed

Erg tevreden stuurde Imca mij de foto’s die ik van haar mag gebruiken in mijn blog. De kleur Zandsteen is gebruikt, dit is een lichtgrijze/ zandkleurige betonkleur die je heel goed kunt gebruiken op een stenen ondergrond.

Het resultaat is prachtig, wat vind jij?

unnamed

unnamed

unnamed

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De ornamenten blijven prachtig in tact. Erg sfeervol!

 

unnamed

Om de oude authentieke versleten sfeer te krijgen in deze kamer adviseer ik om de wanden te behandelen met krijtverf in een donkerdere  tint dan de haard. De kleuren van Pure&Original sluiten perfect aan bij de sfeer van de haard. Je kunt een grijstint gebruiken of de kleur Zink.

 

Ik ben vandaag aan de slag gegaan met de kleur Zink in krijtverf op een oude paneeldeur. De oude deur wil ik voorzien van stoere stalen kledinghaken (via Esatto aangeschaft) en dan als kapstok-wand gaan aanbieden in de verkoop. Zodra ik dit klaar heb, zal ik er een kort blog over schrijven voorzien van foto’s.

 

Tevens krijg ik veel vragen over het werken met de betonlook verf. Het beste resultaat heb je op een stenen ondergrond of op een wand. Ook op tegels (ook gladde strakke) krijg je een prachtig resultaat. Een paar dagen goed laten drogen, zodat je erna de wand kunt afnemen.

Op een vloer zal, in verband met slijtage, dit ook slijtage laten zien. Ik heb er zelf geen ervaring mee, maar je kunt uiteraard 00k contact opnemen met Esatto. Zij kunnen voor vragen altijd de fabrikant benaderen. Mogelijk dat je dan met een coating moet gaan werken, maar ik verwacht dat de vloer wel kwetsbaar wordt.

 

Als je zelf ook leuke resultaten hebt met dit product, dan mag je altijd foto’s sturen van het resultaat, zodat ik dit kan plaatsen op de website!

Groetjes van Fokje.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.